Keväällä 2019 järjestämme 2 peruskurssia

Talven ja kevään 2019 aikana järjestämme kaksi peruskurssia. Ensimmäinen alkaa tammikuussa 15. päivä. Seuraava alkaa maaliskuussa. Katso tästä peruskurssin tiedot. Jos nämä ajankohdat eivät jostain syystä sovi sinulle, ota yhteyttä ja voit tulla mukaan kun sinulle sopii.

Kesän 2018 treenitiedote

  Tässä muutamia tiedotusasioita tulevalle kesälle: Kesän treenimaksut Kesäkauden (touko-elokuu 2018) treenimaksut ovat 80 euroa. Maksun voi maksaa jossain treeneissä toukokuun aikana käteisellä. Kesän viikkotreenit Toukokuussa kokoonnumme – ellei erikseen sovita – vielä yliopistolla ja treenataan joko sisällä tai ulkona….

Wing Tsung - ilmainen tutustumispäivä

Wing Tsung – ilmainen tutustumispäivä

Wing Tsung lajiin tutustumispäivä, tervetuloa! Wing Tsung Kuopio järjestää avoimen tutustumispäivän kaikille Wing Tsung -kamppailujärjestelmästä kiinnostuneille. Ajankohta tarkentuu lähiaikoina. Harjoitukset yliopiston tiloissa Harjoitukset pidetään Itä-Suomen yliopiston tiloissa Snellmania-rakennuksessa. Sisäänkäynti C-ovesta. Osoite: Yliopistonranta 1, 70210 KUOPIO Jos on hankaluuksia löytää paikalle,…